anniversary me.!

Daisypath Anniversary tickers

thanz banget t0 my bff-->




Lydia Amira
 dis picture. i curik. huhu--> jgn mare ea. sayang kam0o.-->


entry nie aku uat khas t0k my bff nak tau sape. lydia amira-->  selalu nye entry aku kan pasal diri aku. tak p0n pasal my hubby kan. tapi kali nie entry nie khas buat my bff--> sbb nye. dye baik sangat ngan aku. thanz taw. law k0wg nak tau. dye 0wg yang pertama sekali wish befday kat aku. walaup0n dye tau befday aku lagi dua hari. tapi dye kate dye nak jadi yang pertama sekali yang wish. c0z tak0t lupe. b0le plk cmtue kan. cian si my hubby tak b0le jadi yang pertama untuk wish my befday. tapi kam0o jangan isaw ea sayang kam0o tetap jadi yang pertama di hati saya. haha.--> eh. da mula merapu plk. firstly--> nak ucap time kasih banyak-banyak sbb wish befday kite. and ingat befday kite. walaup0n temp0h perkenalan kte singkat kan. mane tak nye bawu bape bulan jek. bagi aku itu adalah satu tempa0h perkenalan yang sangat singkat. tapi dye still ingat befday aku. setahu aku. aku tak bagitau p0n dye befday aku blew. tue la yang dinamakan persahabatan. persahabatan tanpa mengira temp0h persahabatan tue. s0 sweet.--> kite terharu sangat-sangat. mule-mule kite teng0k. kite ase nak nanges taw. mane tak nye. 0wg yang bawu kite knl kn. tak sangke b0leh jadi camtu. terharu glew. time ksh sudi jadi my bff walaup0n dalam temp0h perkenalan yang agak singkat. time kasih sangat-sangat lydia. kau la kawan sejati dan dunia akhirat ku. harap hubungan kite tak ade ape-ape masalah. dan tak akan mengalami sebarang masalah.--> l0b u. mwaaaaaxxx-->



2 comments:

Lydia Amira said...

mekaceh for the entry!! i lob2 u cyunk!!

m!sS eymA said...

same-same kasih. ske x>? ske kn. tau da k0 mst ske nye. haha-->

ak tau diri ini byk merunsingkan dirimu syg..ak mintak maap sgt..l0b u s0 much..!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...